Doua calitati ale produsului exista pe piata: calitate standard si calitate superioara.
Calitatea standard, a altor companii, consta in profilul aluminiului cu o greutate de +/- 1,6 kg/m pentru purtatorul de profile. Ca geamuri, ei lucreza cu Plexiglas (nereciclabil), de 4 mm pe partea transparenta si policarbonat bicameral de 6 mm pentru partea de acoperis.
Structura interioara este din aluminiu.
Garantia acordata este de 10 ani.

Noi oferim calitate superioara care consta in profile de aluminiu de inalta calitate in aliaj cu o baza din mangan si siliciu (ref. 6060350 T6 F22S), cu o rezistenta mare si o greutate de +/- 2,3 kg/ m pentru purtatorul de profile. Ca geamuri noi potrivim geamul normal de 6 mm cu fulgi, care se cojesc (reciclabili), (daca se doreste putem sa punem si Plexiglas). Acoperisul este din policarbonat tricameral de 16 mm, partea interioara fiind tratata impotriva condensului. Structura din interior este facuta din otel inoxidabil. Prin aceasta calitate, aveti garantie 10 ani la partile componente, (incluse fiind cheltuielile de transport si garantie) si 25 ani pentru structura, impotriva furtunilor pana la 150 km/h si presiunea zapezii pana la 120 kg/m .
Profilele noastre sunt lacuite termic cu o protectie din pudra de poliester uscat si copt in cuptor pana la +/- 200 grade timp de +/- 45 minute (toate culorile RAL sunt posibile). Inainte de vopsire in camp electrostatic, profilele au fost cromate, pentru a preveni riscul electrolizei intre profilele din aluminiu si suruburi sau interiorul structurii facuta din otel inoxidabil. Un strat protector din silicon este aplicat intre cele doua materiale, in timpul asamblarii.
Garnitura Neopren nu mai este folosita de 10 ani, pentru ca punctul de topire al Neoprenului este prea mic pentru acoperirea de piscina unde se ating temperaturi ridicate in timpul verii. Neoprenul se poate topi si poate deteriora geamul. Se foloseste Santopren, care este o varianta imbunatatita, cu punctul de topire la 125 grade Celsius, ceea ce impiedica orice risc de avariere a geamului. Multumita garniturilor murdaria nu poate patrunde, intretinerea fiind astfel mult imbunatatita spre deosebire de orice alt sistem care nu foloseste garnituri. Garniturile impiedica ca geamurile sa se miste sau sa vibreze din cauza vantului in cadrul de aluminiu, impiedicand astfel toate “tremurarile” zgomotoase.

Acoperirile noastre ruleaza pe roti de calitate superioara tip “Novatron” montate pe o axa de otel inoxidabil. Novatron este un material cu auto - ungere, nefiind necesara nici o intretinere, (ulei sau grasime pentru ungere).
In eventualitatea unui pavaj inegal, sau daca doriti o manipulare mai usoara, acoperirea poate glisa pe sine. Sina noastra este alcatuita dintr-un profil de aluminiu anodizat cu o inaltime de 13 mm, cu laterale conice, pentru a inlatura posibilitatea ranirii. Sina este prevazuta la capat cu o piesa de cauciuc. In cazul folosirii sinelor se monteza intre profil si sina o garnitura flexibila din PVC. Aceasta garnitura impiedica intrarea oricarui tip de murdarie (frunze, insecte, etc).

Spatiile dintre sectiunile de glisare sunt inchise cu o perie din polipropilena (tinuta intr-un suport din otel inoxidabil), pentru a impidica intrarea oricarei murdarii.
Fiecare acoperire este echipata automat cu usa glisanta cu incuietoare pe fiecare parte.

Tabel comparativ
Calitate standard a aluminiului
Calitate otel superior
Profile din aluminiu standard
6060 TS
606035 T6 F22S
Greutate pe metru pentru profile
1,6 kg/m
2,3 kg /m
Ingrosarea (pierdere spre pamant pe sectiune)
2 x 7,5 cm
2 x 9 cm
Geam transparent
Geam 4 mm - acryl
Geam 6 mm
Policarbonat pentru acoperis
Dublu -6 mm
16 mm triplu izolator
Coeficient de izolare (K)
6 W/mpKs
2,4 W/mpKs
Inconvoierea gemului din Pexiglas
2 cm/m inert
Interiorul structurii profilelor
Aluminiu calit
Otel inoxidabil AISI 316
Interiorul structurii profilelor
Aluminiu calit
Otel inoxidabil AISI 316
Punctul de incovoiere interior SS inserat
600 kg 9 tone
Puntul de rupere in interiorul SS inserat
2 tone 20 tone
Garantie:
Copyright BogDesign
acoperiri piscine este o marca BogDesign
 
acoperiri de piscine marca
optimizat pentru rezolutia de minim 800 x 600 necesitaflash player
 
Free Web Hosting