O piscina neacoperita este ocupata vara, plina de inotatori de orice tip, dar inevitabil vremea se schimba si sezonul pentru piscine neacoperite se inchide. Odinioara vesel, locul agitat devine uitat si abandonat.
Deci, ce optiuni sunt disponibile pentru detinatorii de piscine ?
Este timpul sa ne gandim la o acoperire pentru piscina care sa prelungeasca sezonul de inot an dupa an.
Acoperirea piscinei este o decizie importanta dar si o investitie costisitoare. Sunt diverse tipuri si stiluri, si nu este intotdeauna usor sa gasim acel gen de acoperire care sa se potriveasca. Cand alegeti o acoperire de piscina, obiectivul este acela de a gasi un echilibru intre administrarea eficienta a energiei, creerea unui mediu placut, reducerea costurilor de intretinere pe perioada de iarna si minimizarea condensarii.
Doua calitati ale produsului exista pe piata: calitate standard si calitate superioara.
Calitatea standard, a altor companii, consta in profilul aluminiului cu o greutate de +/- 1,6 kg/m pentru purtatorul de profile. Ca geamuri, ei lucreza cu Plexiglas (nereciclabil), de 4 mm pe partea transparenta si policarbonat bicameral de 6 mm pentru partea de acoperis.
Structura interioara este din aluminiu.
Garantia acordata este de 10 ani.
Noi oferim calitate superioara
care consta in profile de aluminiu de inalta calitate in aliaj cu o baza din mangan si siliciu (ref. 6060350 T6 F22S), cu o rezistenta mare si o greutate de +/- 2,3 kg/ m

eXTReMe Tracker

Copyright BogDesign
acoperiri piscine este o marca BogDesign
 
acoperiri de piscine marca
optimizat pentru rezolutia de minim 800 x 600 necesitaflash player
 
Free Web Hosting